Om oss
     
     
Skönhet och manlighet hörs sällan i samma mening, och det är den främsta anledningen till att vi startade EDO.

Vårt mål var att ta fram lättanvändliga produkter med fokus på kvalitet, närproduktion och hållbarhet – en smidig rutin som gör jobbet utan krångel och ger tydliga resultat. Vi kände oss inte hemma i det hårda formspråk som brukar känneteckna manlig hår- och hudvård, utan ville åt en minimalistisk och naturlig design för våra produkter. Visionen var en linje av hög kvalitet som skapar en enkel rutin – så att du kan vara ditt bästa jag varje dag. Det är vårt sätt att utmana och omdefiniera samhällets bild av manlighet. 
Vi har tillbringat mycket tid i labbet för att testa och blanda lokala råvaror till bästa möjliga resultat, och det gav verkligen utdelning. Vi tror starkt på att i så stor mån som möjligt undvika långväga import och att istället ta vara på det vi har här, som närodlad havre-, hampafrö- och rapsolja. 
Våra produkter är tillverkade i Borlänge och våra förpackningar i Götene samt Jönköping. Vi har jobbat hårt för att få fram produkter som ger allra bäst resultat och hoppas att vi kan göra skillnad för just ditt ansikte. 
/
Danny & Johan
   
     
    
    

Logga in