Produkter baserade på rena och naturliga råvaror.
För att du ska kunna vara ditt bästa jag.
Varje dag.
     
Om oss
     

      
Att prata om skönhet och manlighet i samma mening är något man sällan gör. Just det är anledningen till att vi startade EDO. Måste produkter riktade till män vara svarta, orange eller med aggresiva namn och symboler? Vi kände oss inte hemma i det, och vi kände att vi måste göra något som tilltalar oss istället. Med utgångspunkt i hållbarhet, närproducerat, minimalism och perfektionism valde vi att börja utveckla ett varumärke som utmanar dagens definition av manlighet. 

Att det skulle bli skönhetsprodukter var ingen självklarhet, men efter många och långa diskussioner kom vi fram till att detta var något vi bara måste göra. "Jag har alltid blivit fixad för TV- sändningar och shower, men aldrig med produkter som var gjorda för mig" var en kommentar från Danny som blev ett mantra. Vårt mål blev att skapa produkter som på ett så enkelt sätt kan få dig att känna dig som ditt bästa jag- varje dag. Det handlar inte om att du inte duger som du är, bara om att förstärka det som gör dig unik. 

I tre år har vi på vårt lab testat och blandat produkter med en tanke om att våra lokala råvaror borde vara det bästa för skandinavisk hud. Och självklart var det så. Istället för att blanda oljor från andra kontinenter har vi vår bas i närodlade havre- cbd- och rapsolja.

Våra produkter är tillverkade i Borlänge, våra förpackningar i Götene och Jönköping. Och efter otaliga tester känner vi att vi verkligen fått fram produkter som gör skillnad. Vi hoppas du vill testa och att du blir lika nöjd som vi!

/
Danny & Johan
Logga in