Våra ingredienser
           
  

           
Vad är det som gör att varumärken inom hudvård världen över väljer innehåll som jojobaolja, kokosolja, avocadoolja etc- oavsett var de produceras? Det är en fråga vi ställde oss när vi startade EDO. Hur mycket sämre skulle det vara att välja lokala ingredienser som havre, raps, blåbär, tomat, morot och hjortron i stället? 

Vi satte i gång att testa i vårt lab och kom väldigt snabbt fram till svaret - det är inte sämre, det är bättre! Så i stället för att frakta ingredienser till våra produkter från länder långt bort använder vi närproducerade oljor, som dessutom ger ett bättre resultat. Vi sparar också på miljön när vi säger nej till långa frakter. Med våra producenter nära kan vi hålla en tät dialog och få en tydlig inblick i produktionen, det ger oss möjlighet att kontinuerligt kontrollera, utvärdera och förbättra.

 Under flera år har vi noga testat olika ingredienser och produkter för att få fram en serie lättanvända, högklassiga hudvårdsprodukter. Vi gav oss inte förrän vi kände att varje produkt skapar magi och tydlig skillnad. Och nu är de här, och de är för dig. Helt utan att du behöver anstränga dig- det har vi gjort åt dig!

Logga in

Choose your country

 • Åland
 • Austria
 • Belgium
 • Bulgaria
 • China
 • Croatia
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Faroe Islands
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Gibraltar
 • Greece
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Ireland
 • Italy
 • Latvia
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Malta
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Serbia
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Taiwan
 • Turkey
 • United States
 • United Kingdom