Produkter baserade på rena och naturliga råvaror.
För att du ska kunna vara ditt bästa jag.
Varje dag.
    
Skönhet för män - kan det verkligen vara något för mig?   
            


"Äh. Skönhetsprodukter är inget för mig" är en kommentar vi fått höra många gånger under tiden vi utvecklat EDO. Men är det verkligen så? Skönhet innefattar ju att välja kläder man tycker att man ser bra ut i, att fixa till frisyren, att raka sig, ta på sig deo och/ eller parfym. Vad är det som bestämmer att det är där gränsen går? Att ta hand om sig själv tycker vi är värt en stund varje dag. En rutin, om än en kort sådan, varje morgon och/eller kväll gör under för välmåendet och självkänslan. Börja varje dag med ett stort glas kallt vatten. Att hålla sig hydrerad under dagen är en förutsättning för att din hud ska må bra. 

Poängen med våra produkter är att du på ett enkelt sätt ska kunna vara ditt bästa jag varje dag. Vi har tänkt åt dig genom att ta fram lättanvända produkter som verkligen gör skillnad- så allt du behöver göra är att använda dem och du kommer märka stor skillnad. Vårt mål är att en full morgonrutin som får dig att känna dig redo att möta dagens utmaningar på bästa sätt inte ska ta mer än 15 minuter. Och det är väl investerad tid!

Starta dagen med en dusch, eller skölj av dig på valfritt sätt. Känner du dig fet i hyn rekommenderar vi dig att använda vår Face Scrub, eller Face Wash. Båda produkterna rengör på djupet och fräschar upp hyn i ansiktet. Torka av ansiktet och spraya det med vår Toner & After shave. Du kommer känna omedelbart hur huden stramar upp sig och du får en skyddande barriär.

Har du några utslag,  finnar eller lite rödsprängdhet runt näsan tex använder du Concealer Pen. Ett snabbt drag med pennan och jämna ut med fingrarna så ser du plötsligt jämn och fin ut i hyn. Några ljusa hår i ögonbrynen eller skägget? Lätt löst med vår Eye Brow & Beard Pen! 

Dina ögon kan också behöva lite extra omvårdnad. För att minska på fina linjer runt ögat och få bort mörka ringar så tar du bara en droppe Eye Serum på pekfingret- duttar ut längs med ögonbenet inifrån och ut. 

Med en sista touch av Face Cream över ansiktet har du skydd för hela dagen och är redo för allt du kan möta- vetandes att du tagit hand om dig på ett naturligt och hållbart sätt.
      

Daily Face Routine

EDO Toner & After Shave
EDO Toner & After Shave
EDO Eye Serum
EDO Eye Serum
699 kr
EDO Concealer Pen
EDO Concealer Pen
EDO Face Cream Normal Skin
EDO Face Cream Normal Skin
Logga in

Choose your country

 • Åland
 • Austria
 • Belgium
 • Bulgaria
 • China
 • Croatia
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Faroe Islands
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Gibraltar
 • Greece
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Ireland
 • Italy
 • Latvia
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Malta
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Serbia
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Taiwan
 • Turkey
 • United States
 • United Kingdom