Produkter och tillverkning
       

           
Vi vill skapa fantastiska produkter av lokala råvaror och producera så nära oss som möjligt. Därför sker det mesta av produktionen i Sverige och vår målsättning är naturligtvis att alla produkter på sikt ska tillverkas lokalt. Vår mission är att hitta de bästa ingredienserna och vi lägger fokus på funktion snarare än flashiga namn.

Efter många månader av tester av olika oljor upptäckte vi att den ultimata kombinationen för våra produkter var en grund i svensk havreolja och finsk hampafröolja! Nu innehåller våra produkter naturligtvis betydligt fler ingredienser, men känns det inte fantastiskt att vi kan använda oss av tomat- hjortron- morot- och rapsolja istället för långresta produkter som jojoba- och avokadoolja?

Det tycker iallafall vi, och när vi insåg att det gjorde våra produkter ännu bättre så var valet lätt. Vi kommer alltid utgå från lokala, veganska ingredienser i våra produkter. Ingen skit - bara det bästa möjliga.
För vårt samvete och din hud.
        
      
EDO Beard Oil
EDO Face Oil
EDO Face Oil
599 kr
EDO Shower Oil
EDO Shower Oil
EDO Body Lotion
EDO Body Lotion
Logga in

Choose your country

 • Åland
 • Austria
 • Belgium
 • Bulgaria
 • China
 • Croatia
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Faroe Islands
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Gibraltar
 • Greece
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Ireland
 • Italy
 • Latvia
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Malta
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Serbia
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Taiwan
 • Turkey
 • United States
 • United Kingdom